Hand in hand

Ik las over de twee mannen die aangevallen werden met een betonschaar, omdat ze hand in hand over straat liepen. 

Alexander Pechthold liep vandaag hand in hand met zijn collega naar de formatiebesprekingen om een statement te maken. Vele bekende anderen volgden. 

Meteen zijn er natuurlijk ook weer azijnpissers die vinden dat dat maar een hype is, dat het een publiciteitsstunt is. Maar zij doen tenminste wel iets, laten zich zien, ze maken hun standpunt bekend. Dat is altijd nog beter dan niets doen en achterover leunend zitten zeiken, vind ik dan. 

Wie denkt dat homohaat anno 2017 niet meer bestaat zit er flink naast, en dat is helaas met dit incident weer bewezen. 

Ik ben lesbisch, en ik wil – als ik een relatie krijg – met mijn vriendin over straat kunnen lopen. Hand in hand. Niet angstig, niet om ons heen kijkend wie het zou kunnen zien. Zonder angst voor malloten met een betonschaar, rot opmerkingen of agressie. 

Dus ik zeg: laat zo veel mogelijk mannen met mannen hand in hand lopen, en zo veel mogelijk vrouwen met vrouwen. If you can’t beat them, confuse them. 

Zorg dat het normaal wordt, zorg dat er zo veel mensen hand in hand lopen dat er geen beginnen meer aan is voor de haters, ongeacht hun afkomst, want er zijn absoluut ook nog genoeg homofobe blanken in Nederland.

Advertentie

5 gedachten over “Hand in hand”

 1. Ieder is zoals hij of zij is. Het maakt verdorie toch niet uit van wie je houd??? Iedereen weet dat het bestaat…..man/vrouw……vrouw/vrouw…….man/man…….NOU EN???? Niet aan storen zou ik aan raden en gewoon je leven leiden zoals je zelf wil. Het zijn meestal de mensen zelf die een probleem hebben, ze storen zich overal aan. Leef je leven zoals je zelf wil Chrisje. Ik wens je heel veel geluk, je verdient het!!!! Groetjes, veel liefs….

  Like

 2. Mag een man of vrouw niet meer zichzelf zijn? Volgens mij zou iedereen zelf zijn of haar levenspad moeten kunnen uitstippelen. En ja, ik ben van mening dat alle mannen en vrouwen in Nederland hand in hand zou moeten kunnen lopen waar en wanneer ze dat maar willen.

  Persoonlijk denk ik dat een lesbisch koppel minder problemen zou hebben gehad dan dit homoseksuele koppel.

  De publieke reacties op lesbiennes is positiever van aard dan de reacties op homo’s. Het lijkt wel alsof we homoseksuele mannen in Nederland “vies” vinden en we lesbische vrouwen hun plezier wel gunnen.

  Ook ik ben niet van smetten vrij en heb af en toe seksuele contacten met een homoseksuele man die bij mij seksuele verlangens en gevoelens weet te bevredigen die ik bij mijn echtgenote niet ter sprake kan brengen. Ben ik hierdoor een minder mens? Hopelijk niet!

  Ik heb dan wel seksuele gevoelens naar mijn eigen sekse maar ik heb geen behoefte om een homoseksuele relatie aan te gaan want dat is iets wat mij niet past.

  Genoeg eerlijkheid voor nu. Ik wens iedereen fijne paasdagen.

  Groetjes, Jeroen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.