Waarom ik liever twee dorpen verderop parkeer dan dat ik file parkeer!

Sorry, maar nee. Achteruit in parkeren; fileparkeren: brrr! Als ik er aan denk krijg ik al uitslag.

Ik zou het misschien wel kunnen leren, het is alleen dat ik het niet wil, er geen zin in heb en het ook niet ambieer.

Ik hou sowieso van grote auto’s. Stationwagons, grote, lange, brede, four wheel drive auto’s. Waarmee ik heel goed kan rijden of verdwalen omdat ik slecht heb geluisterd naar de navigatie (in combinatie met een niet bestaand richtingsgevoel).

Maar met zo’n grote auto vind ik het al helemaal onmogelijk om in te schatten hoe ver ik nog achter uit kan rijden. Als je nagaat dat ik dΓ‘t al moeilijk vind, dan snap je dat daarbij ook nog eens indraaien en sturen schier onmogelijk is.

Als alleen fileparkeren mogelijk is, parkeer ik oprecht twee dorpen verder op. Echt.
Ik zweer het op alle mooie auto’s ter wereld, die nu geen deuken hebben door mijn toedoen.

Advertentie

2 gedachten over “Waarom ik liever twee dorpen verderop parkeer dan dat ik file parkeer!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.