Over Chrisje

Wie is Chrisje?

Ik ben in de herfst van 1980 geboren in het Zuid-Limburgse Elsloo. Anno 2020 woon ik samen met mijn partner, kind en huisdieren nog steeds in het mooie Limburg!

Al vanaf een zeer jonge leeftijd schreef ik iedere dag: verhalen, gedichten en dagboeken werden artikelen en interviews voor de schoolkrant toen ik op de HAVO zat. Later werd ik columnist voor diverse lokale weekbladen, waarna ik in 2013 begon met bouwen aan de website waar je nu naar kijkt!

Interviews met bekende Nederlanders volgden, festival reportages, opinieartikelen voor Joop (BNN VARA), columns voor o.a. Flair, Linda, Zij aan Zij en de Gaykrant. Met het groeien van de Chrisje Facebook pagina en Chrisje´s Instagram werd mijn bereik steeds groter. Inmiddels volgen ongeveer 35.000 mensen Chrisje op social media, waardoor het platform steeds groter wordt.

In 2018 startte ik met het freelance schrijven in opdracht van voornamelijk (online) ondernemers en verenigingen. Een nieuwe uitdaging waar ik heel veel plezier uit haalde!

Mijn sterke kant is het vertalen van wat de ondernemer wil uitstralen in duidelijke, herkenbare tekst, mét het visueel moderne uiterlijk dat daar bij hoort. Ik vind het fantastisch om te redigeren, schrijven en een kloppend geheel te maken van (soms summiere) informatie die mij aangeleverd wordt. Daar ligt juist mijn kracht!

Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben, of wil je een vrijblijvende prijsopgave opvragen voor jouw bedrijf of vereniging? Stuur me dan gerust een e-mail!

Hartelijke groeten,

Chrisje

Prijzen

Winnend finalist landelijke verhalenwedstrijd Jouw Verhaal 2014

download

Awards

Abbott Class A Award: Teamlead Communication Class A project

Afbeeldingsresultaat voor abbott

Freelance tekstschrijver