Ik wil lezen!

Hoe herken je een depressie?

Iedereen heeft wel eens een dipje of een off day. Dit betekent natuurlijk niet automatisch dat je een depressie hebt. Maar wanneer spreek je dan van een mogelijke depressie? Wanneer is het verstandig om bijvoorbeeld naar je huisarts te gaan? Het ontstaan van een depressie kan in eerste instantie zo geleidelijk verlopen dat je het […]

Hoera! We hoeven met Nieuwjaar niet meer te kussen!

Ieder jaar zag ik er weer oprecht tegenop: de Nieuwjaarswensen. Niet dat ik mensen niet het allerbeste wenste, of dat zij mij dit niet mogen wensen. Ik wens immers (bijna) iedereen altijd het aller beste. Ik heb alleen een gruwelijke hekel aan het “Gelukkig Nieuwjaar!”, standaard gevolgd door een hand (oké) en de drie verplichte […]

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Lezen

Hoi, ik ben Chrisje. Sinds 2013 schrijf ik columns, gedichten en quotes die ik deel op mijn social media en op deze website.

Wil je gedichten lezen? Klik hier!

Klik hier om quotes te lezen!

Meld je aan voor mijn blog

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.