Diensten

Diensten

Blader gerust door de diensten die Chrisje u aanbiedt!

De diensten die Chrisje u als klant aanbiedt zijn zo divers, omdat er altijd op maat wordt gewerkt. Toch kunt u hier bladeren door een aantal voorbeelden van aangeboden diensten, zodat u een eerste indruk krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Heeft u vragen, of vindt u de door u gewenste dienst niet terug in het aanbod? Neem dan gerust via e-mail contact met Chrisje op om te vragen naar de mogelijkheden, want die zijn er altijd!

Bedrijfsbrochure | Flyer

Indien u behoefte heeft aan een brochure of flyer voor uw bedrijf of organisatie, bent u bij Chrisje aan het juiste adres.

(Technische) Plannen

U zoekt iemand die uw (technisch) plan kan schrijven of redigeren. Iemand die de finishing touch toevoegt. Die de puntjes op de i zet, waardoor u een opdracht binnen haalt.

(Web-)Content | SEO teksten

Uw website of portfolio is toe aan een update. Of u wilt dat uw website beter gevonden wordt door zoekmachines, waardoor er meer opdrachten binnenkomen.

Persberichten

U heeft een nieuw product of dienst en wilt dit delen met de media. Het schrijven van een persbericht is bij Chrisje in goede handen. U ontvangt snel een persbericht dat direct gestuurd kan worden naar de diverse media.

Social media posts

Uw social media accounts groeien niet zo snel als u graag zou willen zien. U stopt veel moeite en tijd in het schrijven van posts op social media, maar deze krijgen vervolgens vaak slechts een paar likes. Herkenbaar? Het schrijven van posts voor social media is een vak apart: Chrisje schrijft deze graag voor u.

Speeches

U moet een (online of offline) toespraak geven, maar u wilt het publiek van begin tot einde geboeid laten luisteren. U wil uw boodschap krachtig en helder laten overkomen en heeft de inhoud helder, maar de juiste woorden komen maar niet op papier. Chrisje vindt deze woorden voor u en schrijft voor u een speech die niet snel vergeten zal worden.


Chrisje heeft voor ons een plan geredigeerd naar een prettige en leesbare tekst. Wij hebben het ervaren als een prettige samenwerking! Ze beschikt over een goede inhoudelijke kennis, is flexibel en altijd bereid om te helpen.

Petra Smeets, Wegenbouw Van de Kreeke N.V.


Laten we samen iets moois opbouwen.