Welkom!

Over Chrisje

 • Uw bedrijf heeft een bedrijfsbrochure of flyer nodig die in één oogopslag alles vertelt over de kracht van uw organisatie of product.
 • U bent op zoek naar pakkende content voor uw website die zichzelf direct verkoopt en gevonden wordt door zoekmachines als Google en Bing.
 • U heeft behoefte aan vernieuwende, creatieve teksten voor uw social media.
 • U heeft een (technisch) plan van aanpak of een bedrijfspresentatie nodig.
 • U heeft de inhoud paraat, maar u krijgt het niet in de juiste woorden omgezet.

  Voor al deze uitdagingen – en meer! – schakelen ondernemers en bedrijven Chrisje in als freelance tekstschrijver. Door heel Nederland hebben bedrijven en organisaties hun weg al gevonden naar Chrisje – of het nu is voor het schrijven van een technisch plan, het schrijven of redigeren van een e-book, het aanleveren wervende SEO teksten voor hun bedrijfswebsite, of het ontwerpen en schrijven van een moderne, stijlvolle maar ook opvallende bedrijfsbrochure.

  Als ondernemer bent u gespecialiseerd in uw vak: Chrisje is gespecialiseerd in schrijven. Zij neemt u deze uitdaging dan ook graag uit handen. Zo kunt u zich met een gerust hart blijven richten op wat u het beste doet: ondernemen.

Chrisje: Uw persoonlijke schrijfexpert en communicatieadviseur

Ondernemers en organisaties huren Chrisje in voor het schrijven, ontwerpen en redigeren van:

 • bedrijfsbrochures
 • pakkende content
 • (technische) plannen van aanpak
 • creatieve reclameteksten
 • SEO teksten
 • social media content
 • … en nog veel meer.

  Vanuit meer dan twintig jaar ervaring binnen de overheid en het bedrijfsleven, is het Chrisje’s kracht om adequaat in te spelen op de behoefte van ondernemers en organisaties: een proactieve, gespecialiseerde sparringpartner voor ondernemers die met weinig instructies de visie en missie van de organisatie onder woorden kan brengen.

Vanuit haar ruime ervaring krijgt Chrisje snel inzicht in lopende processen. Ze denkt altijd mee met de ondernemer en geeft tevens feedback waar nodig. Er wordt snel geschakeld en altijd gedacht vanuit de wensen van uw klant of eindgebruiker. Deze manier van werken zorgt er voor dat Chrisje een (sterkere) brug kan slaan tussen de organisatie en de (potentiële) klant, eindgebruiker of doelgroep. Organisaties die Chrisje als hun vaste tekstschrijver inhuren, geven aan dit als haar toegevoegde waarde en expertise te zien. Met haar kennis van SEO schrijft zij bovendien creatieve en originele teksten die hoger scoren bij de diverse zoekmachines.

Kennismaken

Dit kan ook prima digitaal of telefonisch. Voor offerteaanvragen of meer informatie kunt u contact met Chrisje opnemen via e-mail of via tel. +31 6 295 60695.

Ervaringen van klanten

Christianne heeft voor ons een Plan van Aanpak geredigeerd naar een prettige en leesbare tekst. Wij hebben het ervaren als een prettige samenwerking! Ze beschikt over een goede inhoudelijke kennis, is flexibel en altijd bereid om te helpen.

Petra Smeets, Wegenbouw Van de Kreeke N.V.

“Wij hebben Chrisje ons e-book laten herschrijven. Wow, wat een talent!”

Babette en Inge, Happy Healthy Food Friends

“Onze bedrijfsbrochure is dankzij Chrisje precies geworden wat we hoopten.”

Willem Vellema, Weerbaarheidstrainer | Boerderij Back to Basic

“Wij hebben onze bedrijfsinformatie door Chrisje laten redigeren en moderniseren. Ons portfolio is weer up-to-date! Snelle service en een fijne samenwerking.”

Ran Op den Camp, Total Leak Solutions

LinkedIn aanbevelingen

Aanbeveling oud-gedeputeerde Erik Koppe, provincie Limburg

Locatie en contact

Chrisje Freelance Tekstschrijver is gevestigd in Stein, Zuid-Limburg. Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek, vrijblijvende informatie of een offerte:

Telefoonnummer: +31 (0)6 29560695

E-mail: redactiechrisje@gmail.com


Overige werkzaamheden & Social media

Chrisje schrijft columns op deze website en is daarnaast columnist voor Joop (BNN VARA). Eerder werden haar columns ook (online) gepubliceerd in: Flair, Linda Magazine, Vrouw (Telegraaf), Zij aan Zij en Metro.

Op Chrisje’s drukbezochte social media vindt u dagelijks columns, gedichten en quotes. Inmiddels worden haar social pagina’s gevolgd door meer dan 35.000 mensen. Zij vindt het leuk als u daar bij komt!