Té cute: Baby-rompertjes! Born in 2020: Het verhaal van Marjan Zeilemaker over ondernemen in Corona-tijden

Het Born in 2020 rompertje is een product uit mijn online collectie waar ik hartstikke trots op ben. In 2016 begon ik met het verkopen van een rompertje met de tekst: Born in 2016. Niet direct de meest originele tekst, maar wel het meest originele ontwerp!”

Een gastblog door Marjan Zeilemaker

Jolie in de Born in 2020 romper (IG: @anaisdebruyne)

De romper viel goed in de smaak bij moeders en mensen die op kraamvisite gingen. Een foto van mijn dochtertje geboren in 2014, had ik omgebouwd naar een goede product foto en zo lijkt het of mijn dochtertje elk jaar opnieuw wordt geboren. Ze is inmiddels al zes en een half jaar oud.

Maar toen kwam het jaar 2020 in het zicht. Een prachtig jaartal om eens flink uit te pakken met mijn rompertjes, die ik nu al een aantal jaren steeds beter verkocht. Ik durfde de stap te zetten om een eigen romper te laten produceren in Portugal. Omdat zij een minimum aantal van 500 stuks hebben, durfde ik dit eerder nog niet. Nu wel! Geheel volgens de EU richtlijnen duurzaam geproduceerde rompertjes van een heerlijk zachte biologische katoen kwamen naar mij toe. Met mijn jarenlange ervaring in de productontwikkeling van kleding, maakte ik de kwaliteit en pasvorm voor de romper perfect. De romper heb ik natuurlijk doorgepast op verschillende schattige baby´s en daarmee verder geperfectioneerd.

In juli 2019 ontving ik mijn prachtige, zelf geproduceerde rompertje. Trots als een pauw was ik! De verkoop begon al aardig goed te lopen. En toen… toen kwam corona.

Opeens ging er van alles mis en in plaats van dat de online verkoop van de webshop in deze tijd beter zou kunnen worden, wisten moeders-to-be mijn webshop niet te vinden. Braderieën en markten werden afgezegd, winkeltjes waar mijn rompertje verkocht werd werden opeens heel voorzichtig met hun inkoop. Ook met de inkoop van mijn andere producten. Ik woon namelijk met mijn gezin op Texel en verkoop prachtige shirts en sweaters voor de Texelse toerist. Ook deze verkoop kelderde drastisch omdat de toerist weg bleef van het eiland.

Gelukkig kunnen wij op Texel zeggen dat we niets te klagen hebben over het toerisme, dat vanaf mei gelukkig weer begon toe te nemen. Zeker niet, want ik draai eigenlijk beter dan ik ooit heb gedaan. De zon schijnt, de mensen willen graag weg in eigen land en komen graag naar Texel.

Om het verhaal van mijn mooie romper (met houdbaarheidsdatum) eind van dit jaar 2020 ook niet met een domper te laten aflopen én omdat ik de rompertjes graag op schattige baby’s zie, geef ik de eerste 50 klanten van het rompertje via mijn webshop www.bornin2020.nl 50% korting. Geef bij je bestelling de code BORN2020 door en je ontvangt 50% korting op je bestelling. Wees er dus snel bij!

Liefs,

Jolie in de Born in 2020 romper (IG: @anaisdebruyne)

Marjan ZeilemakerGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.