De dingen die ik zeg in mijn slaap

Als kind slaapwandelde ik. Ik liep slapend regelmatig naar de badkamer en terug.

Ook viel ik heel vaak uit bed en sliep dan op de grond verder. Sinds ik Pfeiffer had in mijn puberteit kan ik ontzettend vast en lang slapen. Ik heb wel eens meegemaakt dat ik de wekker vergat te zetten en bijna vierentwintig uur later wakker werd. Daarbij schijn ik al jaren zelfs niet mijn mond te kunnen houden als ik slaap.

Aangezien mijn liefste vrij gemakkelijk wakker wordt en dan ook direct redelijk alert is, krijg ik tegenwoordig regelmatig verslag van mijn slaap monologen. Ook is er volgens haar best een aardig gesprekje met me te voeren als ik slaap.

Je vraagt je nu misschien af met wat voor bijzondere dingen ik me in mijn slaap bezig houd.

Het antwoord is misschien teleurstellend qua heftigheid, maar wel grappig: ik heb het regelmatig over de Mc Donalds (“Dat hebben ze niet bij Mc Donalds!”), terwijl ik daar zelden kom. Laatst was ik heel erg verontwaardigd omdat we “echt geen zwart leren bankstel” moesten kopen want “dat ziet er niet uit.” Ook instrueer ik mijn lief schijnbaar dat ze “Direct na het werk naar huis moet komen!” 😂 en roep ik schijnbaar regelmatig dat ik iemand helaas niet kan helpen. Waarom ik dat allemaal roep? Geen flauw idee!

Praten jullie wel eens in jullie slaap? Waar hadden jullie het dan over?

Liefs,

Chrisje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.