Oriëntatie

Als ik iets niet heb, is het wel oriëntatievermogen, oftewel richtingsgevoel. Ik loop steevast de verkeerde kant uit als ik een winkel uit kom, wijs nietsvermoedende vreemden de compleet verkeerde weg naar hun bestemming en calculeer automatische verdwaalkilometers in als ik moet tanken onderweg naar iets.Sinds het wonder der navigatie bestaat kom ik wel overal. Maar dan nog lukt het me soms om te verdwalen.

Mijn navigatie herberekent er dan ook vaak op los. Ook vergat ik eens “snelwegen vermijden” uit te zetten waardoor ik volledig binnendoor van Limburg naar Brabant reed. Ik was lang onderweg, maar zag gelukkig wel veel koeien.”Ik verdwaal nooit, ik ontdek nieuwe routes” is dan ook al jaren mijn motto. Soms is het helemaal niet zo erg om te verdwalen. De kunst is om je er niet al te druk om te maken.

Net zoals op je levensweg: het is fijn als niet alle wegen even voorspelbaar zijn, soms moet je een omweg nemen om dingen te ontdekken, het belangrijkste is dat je geniet van wat je onderweg ziet… en dat je blij bent als je weer thuis komt.

Liefs,

Chrisje

Een gedachte over “Oriëntatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.