Gangpadversperring

Waarom mensen online spullen kopen? Het is natuurlijk beter voor de winkeliers als mensen nog offline hun spullen komen halen, dus probeer ik dit ook regelmatig te doen. Maar soms snap ik wel dat mensen liever online shoppen.

Ik bedoel: Leuk hoor, dat jullie met het hele gezin naar de Ikea / supermarkt of weet ik waar gaan, waar ik toevallig ook ben. Hartstikke nodig ook, om met zijn vieren naast elkaar te gaan slenteren (want lopen kan ik het niet meer noemen).

Nog leuker dat jullie met zijn vieren midden in het gangpad stil gaan staan om uitvoerig en op hetzelfde tempo als jullie slenterpas te bespreken of er nu wel of niet mintgroene of roze theedoeken gekocht moeten worden – en of dat al dan niet past bij het nieuwe interieur van de keuken.

Hartstikke fantastisch, dat ik er met mijn winkelkarretje nu niet meer langs kom, omdat jullie – naast het gebrek aan inzicht – ook een gebrek aan aanpassingsvermogen hebben. Met mijn winkelkarretje zacht jullie enkels blijven rammen totdat jullie wakker schrikken mag ook al niet meer, zo heb ik me ooit laten vertellen.

Wat nóg fijner is dan al het laatst genoemde, is dat jullie ook niet lijken te horen dat er iemand die wél meer dingen op een dag te doen heeft “Pardon, mag ik er even langs?” zegt.

Echt, op dit soort momenten, waarop ik wortel sta te schieten totdat een van de vier personen dan toch het licht ziet, hoor ik gewoon mijn eigen haar groeien.

Dan laat ik het liefst mijn winkelkarretje voor wat het is, ren ik denkbeeldig de winkel uit terwijl ik een paar theedoeken op de kudde gangpadbezetters gooi en vervolgens op de parkeerplaats online mijn bestelling plaats.

Maar verder vind ik toch dat we vooral in winkels moeten blijven kopen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.