Jaaaaaa, vrouwen doen dit ook!

Laten we eens even dat onrealistische beeld van vrouwen de wereld uithelpen door een paar beestjes gewoon bij de naam te noemen. Dit doen vrouwen ook: Of je het leuk vindt of niet!

Burps!

Ja. Vrouwen laten boeren. Net als mannen hebben wij ook wel eens iets te veel lucht gehapt. En soms moet je dat even kwijt. En nee, we hebben dan heus niet altijd alleen een beschaafde kleine oprisping: ik ken vrouwen die de ramen kunnen laten rammelen.

Gasvorming

Over gasvorming gesproken: bij vrouwen is het ook absoluut niet altijd, eh, windstil. Ook wij moeten af en toe een windje laten. Dus, voor alle mannen die denken dat vrouwen nooit een scheet laten: HAHAHAHA!

Lachen

Nee, we hoeven in de kroeg niet te horen “dat we eens moeten lachen”. Waarom? Als je iets grappigs zegt, lachen we wel. Zo niet, dan zijn we daar zeker niet toe verplicht. Zo wel, dan zijn wij daar nog steeds niet toe verplicht. Ga zelf lachen!

Beharing

Ja, vrouwen hebben ook snorharen. En soms ook baardharen. Oh, en ook okselharen, en schaamharen. Sowieso hebben de meeste vrouwen boven de vijfendertig hun pincet vaker nodig om zo’n stekelhaar te ontwortelen, die plots opdoemt op je kin. De behaarde waarheid!

Zo. Dat is er uit.

3 gedachten over “Jaaaaaa, vrouwen doen dit ook!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.