Vergeet jij ook alles? Hier is de oplossing!

Ken je dat? Dan sta je in de winkel en kom je tot het besef dat je het boodschappenlijstje thuis op tafel hebt laten liggen.

Dat wordt gokken wat je ook alweer moest hebben. Uiteraard kom je thuis zónder toiletpapier, terwijl je kind net het laatste velletje op heeft gemaakt.

Je zit op de bank en wilt net gaan relaxen met een serie op televisie, als je hoofd je blijft lastigvallen met vragen en opmerkingen zoals “Ben je niet iets vergeten?”, “Wat moet je morgen ook alweer allemaal regelen?”. “Vandaag ben je wéér vergeten hondenvoer te halen!”

Wat een gemekker, in dat hoofd van je! Je komt hier voor je rust! En door al die knagende gedachten krijg je die rust niet!

Maar wees gerust, ik heb er een handige oplossing voor gevonden! Ik heb een ontzettend handige app ontdekt, die ik graag met jou deel als je je in bovenstaande herkent.

Google Keep! Het antwoord op chaotische levens! Of chaotische mensen! Of, nou ja, whatever! Het werkt!

google keep voorbeeld

 

Het is echt een lifesaver hoor. Een super handig appje, zeer gebruikersvriendelijk, en het is echt mijn Heiligste App geworden.

Hier in noteer ik al die losse flodders die door mijn hoofd gaan, die ik normaal gesproken geneigd ben te vergeten, precies op het moment dat ik ze moet doen, maar die vervolgens wel aan me gaan knagen zodra ik in bed of op de bank lig!

Trust me. Als je leven druk is, heb je dit appje gewoon nodig.

En wat ook nog handig is: naast afspraken die je moet plannen en dingen die je moet onthouden, kunnen de creatieveren onder ons het ook nog gebruiken om tijdelijke vlagen van inspiratie snel op te slaan, om later uit te werken. Hoe handig is dat dan?!

google-keep-gibt-android-geraete-bild-google-18552

Bron foto´s: Google Keep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.