Whatsapp versus Telegram: welke app is fijner?

Voor chatten gebruik ik twee apps: Whatsapp en Telegram. De meeste mensen gebruiken Whatsapp, maar persoonlijk vind ik Telegram veel fijner.

De opties van Telegram zijn bovendien uitgebreider: zo kun je in deze app werken met usernames, niet alleen spraakberichten maar ook videoberichten sturen (met geluid) en geheime chats gebruiken. Ook zijn er meer smiley soorten die je kunt gebruiken.

Wel heb ik gemerkt dat Telegram “zich vaker ophangt” dan Whatsapp.

Ik ben wel benieuwd: Welke app gebruiken jullie het liefst? En waarom? Laat het me weten in een reactie!

💋💋💋

Chrisje

Een gedachte over “Whatsapp versus Telegram: welke app is fijner?

  1. Ik gebruik ook beide apps. Mijn vriend weigert whatsapp te gebruiken, omdat dat nu van Facebook is. Ik vind het vooral fijn dat ik bij telegram mezelf ook berichtjes kan sturen…. als ik een foto of iets van de tablet naar de telefoon of zelfs computer wil verplaatsen, kan ik dat heel makkelijk naar mezelf sturen op telegram en kan ik het op elk apparaat waar telegram op staat openen. Via whatsapp moet je het dan naar een ander sturen. Ook heb je voor telegram geen sim kaart nodig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.