Wat je beter niet kunt zeggen tegen single mensen 🤣

Van sommige opmerkingen wil je als single persoon echt spontaan gaan bungeejumpen, maar dan zonder bungee, ook al zijn ze nog zo lief en goed bedoeld. Wil je weten welke dingen? Lees hieronder de dooddoeners en de mogelijke antwoorden, en bespaar jezelf en je single vrienden ongemakkelijke momenten!

Er zijn nog zoveel visjes in de zee!

Dat weet ik, maar ik val niet zo op tonijn. Of zalm. Bovendien ga je er vanzelfsprekend vanuit dat ik alleen zijn niet ook prima vind. Heb ik dat gezegd?

Volgend jaar wordt vast jouw jaar!

Dit jaar was ook best wel mijn jaar hoor. Ik heb van alles bereikt en beleefd. Of, wacht, tellen de jaren die je als single leeft niet mee? WAAROM heeft niemand me dit gezegd? Wacht, dan pas ik snel even ten gunste mijn leeftijd aan, dan haal ik nog iets positiefs aan je opmerking!

Je komt jouw wederhelft vast snel tegen hoor. Op ieder potje past een dekseltje!

Natuurlijk. Hoe goed past jouw dekseltje eigenlijk? (Wacht op de meestal ongemakkelijke stilte!)

Ben je nog stééds alleen?

Ben jij nog steeds bemoeizuchtig en kortzichtig?

Niet alle singles zijn hulpeloos, wanhopig en zielig. Sommigen genieten er zelfs best wel van om alleen te zijn. Dus voordat je een dooddoener het gesprek in torpedeert: Check even of de single het wel erg vindt!

DELEN HELPT VELEN!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.