Nationale Vriendinnendag  

Vandaag is het nationale vriendinnendag. Ik kan nu natuurlijk een heel gezellige blog schrijven over alle keuvel dingen die vriendinnen samen doen, maar dat is niet genoeg. 

Vriendinnen zijn van levensbelang. Of je er nu een hebt of tien, maakt niet uit. Als de vriendschap maar echt is. 

Dat mijn vriendinnen echt zijn, wist ik altijd al. Maar hoe ontzettend onmisbaar ze voor me zijn hebben ze afgelopen jaar ongevraagd bewezen, door met zijn allen voor me klaar te staan tijdens een moeilijke periode. Toen ik verhuisde stonden ze stuk voor stuk ongevraagd klaar om mee te klussen, verhuizen, meubels in elkaar te zetten, te poetsen en tussendoor mijn tranen op te vangen met knuffels en humor. Want lachen, dat kunnen we net zo goed samen als huilen. 

Je vriendinnnen zijn niet zomaar vriendinnen, althans, niet als je vriendinnen hebt zoals ik. Ze zijn je zelf gekozen familieleden, ieder met hun eigen wereld. En die wereld bespreken we met elkaar, we lachen en huilen met elkaar, we vertellen elkaar de dingen die we niet willen, maar wel moeten horen.

Dus geen keuvel blog, maar een welgemeende blog, voor mijn ontzettend lieve en dierbare vriendinnen – jullie zijn badass, te gek, onvervangbaar en we kunnen niet zonder jullie. 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.