Hohoho.. kerstwens: Help Michelle naar de rendieren! 


​Ontmoet Michelle van Rosseberg: een jonge vrouw die in het verkeerde land geboren is. Al een aantal jaren heeft zij hevige heimwee naar het land waar haar hart ligt: Noorwegen. Nu maakt ze kans op een reis naar het land waar ze het liefst verblijft, maar daarvoor heeft ze onze stemmen hard nodig… 

Wat maakt deze wedstrijd zo belangrijk voor jou?

Deze wedstrijd heeft een hoofdprijs die voor mij een gelukscocktail is van alle dingen in het leven waar ik blij van word. Honden, Noorwegen en winterweer. Het is zo’n mooie kans, die kan ik gewoon niet laten liggen. Ik weet zeker dat ik vijf dagen alleen maar ga huilen als ik win, haha. Ja, dit is gewoon mijn leven. Mijn naam staat hier op. Ik MOET dit gewoon winnen. 

Waarom wil je zo graag naar Noorwegen? 

Noorwegen heeft drie jaar geleden mijn hart gestolen. Het is er zo prachtig mooi! Het is net één groot schilderij waar je in loopt. Alles is er zo groots en wijds en stil en schoon en rustig en prachtig. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Daarnaast vind ik de mensen en de cultuur heel prettig. Noren spreken elkaar niet zomaar aan voor chitchat, maar zijn er wel door dik en dun voor elkaar. Ik houd daar wel van. Lekker op jezelf zijn, maar wel weten dat je op mensen terug kan vallen. En verder hebben ze er rendieren en ik ben DOL op rendieren, haha. 

Dat begrijp ik! Wil je uiteindelijk in Noorwegen gaan wonen?

Absoluut. Ik verwacht niet dat het in 2017 nog gaat gebeuren, maar ergens over vijf tot tien jaar wil ik toch echt wel mijn biezen pakken en die kant uit. Het voelt gewoon echt alsof ik daar thuis hoor, dus ik kan dat gevoel moeilijk uit de weg blijven gaan. 

Oke, wij zijn overtuigd. Jij moet die prijs winnen. Waar kunnen we op jou stemmen? 

Op de website van Fjällräven! http://polar.fjallraven.com/contestant/?id=505&backpage=1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.