Dingen die echte vriendinnen anno 2016 doen!

Het is niet de diepgang van de gesprekken waaraan je het level van vriendschap kunt aflezen bij vrouwen. Nee, dat denk je maar.

Het level van vriendschap tussen vrouwen is af te lezen aan heel andere dingen. Zoals….

Heb ik iets tussen mijn tanden?
En dan je gebit heel charmant vooruit steken richting vriendin, die liefdevol een kritische blik werpt op je tanden, op zoek naar een verdwaald stuk spinazie of erger.

Eerlijkheid
“Ik ga wel even met je mee naar het toilet, anders verdwaal je toch op de terugweg.” Een echte vriendin mag je zwakheden kennen, benoemen, ja, ze mag er zelfs de spot mee drijven. Nou ja, een beetje dan.

Stink ik?
Wanneer de arm omhoog gaat en de vrouw zich laat okselsnuiven door een vriendin, weet je dat er een onbreekbare band tussen hen bestaat.

Stel ik me aan?
Als een vrouw dit durft te vragen, en het antwoord is JA, dan is er sprake van een oprechte BFF waarde. Want minder goede vriendinnen zeggen dan altijd nee, ook al vinden ze stiekem dat je je wel aanstelt.

Dat staat je niet zo goed
Als een vrouw dit tegen een vriendin durft te zeggen in een pashokje, weet je dat het ware vriendschap is. Je kunt het maar beter horen voordat je het koopt, toch?

Sorry voor wat ik zei toen ik honger had / ongesteld was / wijn op had
Een echte vriendin durft toe te geven als ze er naast zat. Onder invloed van honger, hormonen of alcohol kan het vrouwelijk brein rare sprongen maken. Een echte vriendin vergeeft je daarvoor. (Als je het maar niet te vaak flikt)

Snottertelefoon
Echte vriendinnen mogen elkaar bellen in het diepste der dalen. Zelfs als je het eerste kwartier geen woord kunt verstaan van wat ze zeggen, tussen het gierend snikken en luid snotteren door. Woorden zoals “ach meisje toch” en “rustig maar” zijn prima om deze onverstaanbare eerste minuten terug te zeggen, alvorens het echte gesprek kan plaatsvinden.

Maak mijn beha even vast, wil je?
Het is niet alleen fijn om echte vriendinnen te hebben,maar ook verrekte handig. Als je beha bandje los is gesprongen van het dansen bijvoorbeeld, of als je een zeker dames artikel niet bij je hebt, of als je opeens een gat in je panty hebt.

Echte vriendinnen anno 2016 zijn geen bedeesde, beleefde Libelle dames. Anno nu gaan ze door weer en wind met elkaar, door ziekte en gezondheid, door gênant en ongemakkelijk. Ze doen alles, durven alles te vragen en terug te geven, ze zijn je “sister from another mister” en zijn altijd eerlijk, zelfs als dat pijn doet.

Advertentie

2 gedachten over “Dingen die echte vriendinnen anno 2016 doen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.