Top Tien dingen die irritant zijn aan Top Tien lijstjes

1. Je komt ze overal tegen, in diverse vormen. Ze gaan meestal over relaties, of kinderen, de ware liefde, of een ander super voorspelbaar onderwerp.

2. Deze lijstjes houden het zo algemeen mogelijk, zodat je altijd wel iets van jezelf herkent in minstens een van de punten.
Een beetje net zoals je plaatselijke waarzegster dat doet: met zo veel mogelijk generalisaties en wat giswerk een zakcentje bij verdienen.

3. Ze zijn altijd genummerd. Zo voorspelbaar!

4. Ze zijn saai en je schiet er niks mee op.

5. Je blijft toch altijd door lezen wat het volgende punt is, omdat de nieuwsgierigheid het dan uiteindelijk toch wint van de wetenschap dat zo’n lijstje meestal nergens over gaat.

6. Je kunt er in getagd worden door een vriendin, die dan alleen “psst… nummer 6 😂!!! LOL! ROFLOL! 😂” typt, waardoor je dat rottige lijstje dan toch maar opent, al was het maar om te zien waar nummer 6 voor staat (en of je je gevleid of beledigd moet voelen).

7. Bij nummer zeven merk je vaak dat de redactie het verzinnen van tien items eigenlijk best moeilijk begint te vinden, dus komt hier meestal een uiterst zwak punt.

8. Snurk.

9. Ze doen alsof ze het beste punt tot het laatst bewaren…. en dan………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

10. Zijn ze toch nog steeds OERSAAI en ben je bovendien weer een paar kostbare minuten van je leven kwijt met het lezen van een zinloze opsomming van dingen die je al lang wist.

Als je nog leuke toevoegingen hebt aan dit top 10 lijstje, laat het ons weten! Hoe inhoudslozer hoe beter! 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.