Heb jij ook niks gemerkt van de volle maan?

image

Er was (of is nog) iets heel bijzonders aan de hand. Vandaag, afgelopen nacht of gisteren, dat weet ik niet precies. In elk geval was er iets met de maan en de stand daarvan. En daar worden een heleboel mensen met een vrachtlading meer spirituele kennis dan ik dan weer heel erg blij van.

Opgewonden zelfs. Want ook daar schijnt de maan bij te helpen. Ik vrees dat het voor mij een mysterie zal blijven wegens groot gebrek aan echte interesse. Maar ik vond het wel leuk om te zien hoe veel mensen er een goed gevoel bij hadden; joe! En dat straalt dan weer licht af op mij. Dus kan ik als spiritueel en algemeen ongelovige een beetje mee pikken van al die sprituele blijheid en vrijheid. Win win.

Ik heb dat ook altijd met sterrenbeelden. Ik lees nooit mijn horoscoop, hooguit om te lachen om de generaliserende manier waarop die geschreven worden zodat je ONMOGELIJK niks van jezélf er in kunt herkennen. Mijn sterrenbeeld is weegschaal. Daar is niks leuks aan kan ik je vertellen, zeker niet als ik er op ga staan.

Overigens veroordeel ik niemand om hun spiritualiteit of geloof in sterrenbeelden en zo. Ik zelf heb mijn eigen geloof, namelijk dat van leven en laten leven. Ieder zijn ding. Als jij blij wordt van je eigen mooie zonnevlecht of vierde chakra; good for you! Ik heb er alleen net zo veel interesse in als in de hobby’s van mijn buurman.

De hobby’s van mijn buurman zijn onkruid uit doen en tandem rijden met zijn vrouw. U begrijpt het wel.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.