Chrisje al na zes jaar bijna terug op gewicht voor bevalling!

Op internet struikel je over de artikelen van BN mevrouwen die al na drie seconden na de bevalling weer terug op hun oude gewicht zitten.
Natuurlijk, want dat is immers ook het áller belangrijkst, dat je vanuit je kraambed direct op de weegschaal springt om te zien of je nog moet afvallen.

Sommige journalisten antwoorden met boze open brieven aan die vrouwelijke BN’ers, omdat ze het belachelijk vinden, of omdat ze jaloers zijn, of omdat ze gewoon iets willen roepen. Maar waarom zou je zo’n bekende vrouw nu misgunnen dat ze haar kraambed uit komt en meteen als een dolle gaat liggen planken?

Ik werd onlangs trouwens nog niet geïnterviewd door een noemenswaardig magazine. Ze gaan binnenkort geen artikel wijden aan het feit dat ik al bijna al mijn zwangerschapskilo’s kwijt ben, nu mijn dochter bijna zes wordt. Voor de kerst hoop ik weer op mijn oude gewicht te zijn! Hoera! En het interesseert niemand!

Om dat te vieren ga ik een praatgroep organiseren voor Moeders die van hun afvalrace ook een meer jaren plan hebben gemaakt. Dan gaan we met zijn allen vetrolletjes tellen, schilderijen maken van onze striae en ritueel weegschalen verbranden.

Er komt vast geen artikel over in de krant.


Reacties

Eén reactie op “Chrisje al na zes jaar bijna terug op gewicht voor bevalling!”

  1. Toon Goderis Avatar
    Toon Goderis

    Heerlijk eerlijk !

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.