Ware Wonder Crème: CC cream van Sans Soucis

image
CC Cream van Sans Soucis

Ik heb onlangs een crème ontdekt, waar ik dus nooit meer van af ga stappen. Ik noem het zelf de “heilige crème”: CC CREAM van Sans Soucis. Niet alleen doet de crème wat hij belooft (huid corrigerend), er zit ook nog eens beschermingsfactor 20 in, dus ideaal.
Wat de crème vooral doet, is het camoufleren van rode vlekjes en oneffenheden in de huid.

Als je de crème op de kwast doet (of op je hand), lijkt hij een beetje groen te kleuren. Dit hoort zo. Wanneer je hem op je gezicht aan brengt, neemt hij jouw natuurlijke huidskleur over. Het “groenige” tintje is om eventuele rode vlekjes op te heffen. Van het tintje zie je niets meer als je hem hebt aangebracht!

De CC cream is niet super goedkoop (hij kost rond de €25,- en is verkrijgbaar bij bijvoorbeeld de Etos), maar je doet erg lang met zo’n tube, simpelweg omdat je er niet zo veel van nodig hebt per applicatie, om je huid te egaliseren.
Kortom: een ideale, neutrale en huidvriendelijke crème, die wonderen doet voor je uitstraling.
Een must-have voor het make up tasje van iedere vrouw!

image
Op deze foto heb ik de CC cream gebruikt, met een klein beetje blush.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.