Vuurwerk? Let op je uurwerk!

image

Vuurwerk
Leuk vind ik het, op oudejaarsavond. Een nieuw jaar, een nieuw begin, vuurwerk hoort daar net zo zeer bij als oliebollen en een glas champagne. Mooi om naar te kijken ook, vuurwerk, althans voor mij wel vanaf een veilige afstand dan. Minder leuk als mensen het al dagen van te voren beginnen af te steken, zeker niet als je (jonge) kinderen er wakker van worden, of als je nietsvermoedend met je hond aan het wandelen bent. Waar is het eigenlijk ook goed voor, om daar al zo vroeg mee te beginnen?

Advertentie

Eén gedachte over “Vuurwerk? Let op je uurwerk!”

  1. ik weet het ook niet spannend voor hen ik ben de eerste ik vind het ook mooi savonds na 12 uur wanneer het nieuwe jaar begint zaterdavond 3 januari gaan we met de buurt 22 personen rond met het glas we hebben dan 6 adressen beginnen met kofie en wat lekkers erbij en eindigen met koffie met broodjes tussen tijd wanneer we naar de buurman lopen wordt er ook nog vuurwerk afgestoken we wonen buitenaf het liujkt heel mooi en het is gezellig tussentijds drinken we bier, borrel of wijn

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.